Blogpost 4 (Opdracht les 3.2)

Standaard

Deze blogpost zal gaan over wat ik vind dat nu trendy is en waarom deze trend mij aanspreekt.

Voor de kassa haal je je eigen rugzak tevoorschijn. Voordat je thuis weggaat controleer je of alle lichten uit zijn. Inpplaats van een scooter of auto besluit je toch de fiets te nemen. Dat is immers gezonder en beter voor het milieu..We doneren misschien niet allemaal aan het Wereld Natuur Fonds maar we proberen wel een beetje rekenening te houden met de natuur. Steeds meer zie ik dat mensen milieubewuste keuzes maken. Het zijn relatief kleine acties maar het helpt natuurlijk wel. Nu kan vast worden gesteld dat mensen tegenwoordig meer bewust zijn van het milieu. Nu is de vraag, wordt het milieu nu ook minder vervuild dan vroeger?

Ook op de televisie wordt je steeds meer overtuigt duurzaam te leven. De vraag luidt “werd het milieu vroeger nou ook meer vervuild aangezien de mensen in het algemeen minder bewust waren van eventuele mileu vervuiling?”

Het antwoord op de vraag “werd het milieu vroeger nou ook meer vervuild aangezien de mensen in het algemeen minder bewust waren van eventuele mileu vervuiling?” is duidelijk. Nee, vroeger werd het milieu minder vervuild ookal waren mensen zich minder bewust van het milieu.

Wat kunnen wij nu verder doen, in het dagelijks leven, wat beetje bij beetje zal bijdrage aan een beter milieu?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s